Ei slaatje 4-pack

Ei slaatje 4-pack

Ons ambachtelijke ei slaatje, maar dan keer 4. 4 keer zoveel plezier, om te delen of meerdere keren te eten. Heerlijk als tussendoortje!
Kies je retailer
Het ei slaatje van Westland Salades maar dan keer 4, om zelf op te eten of samen te delen. Nog meer genieten van de Westland Saldes in 4-pack.

Sinds 1969 maakt Westland Salades met veel vakmanschap en een flinke dosis nuchterheid de lekkerste en meest smeuïge salades op aardappelbasis. Beter bekend als het oudhollandse slaatje. Al jaren is Westland Salades een begrip, van generatie op generatie. De ambachtelijke recepturen en specifieke bereiding geven onze producten die unieke Westland-smaak. En daar zijn we trots op!

Bij Westland Salades geloven we in kwaliteit. Wij besteden veel aandacht aan het sorteren van de beste ingrediënten en dat proef je! Daarnaast vinden we vakmanschap heel belangrijk en investeren we hier samen met onze mensen veel tijd in. Dat heeft ons groot gemaakt. En die kwaliteit blijven we hoog houden. 

Het ei slaatje is ideaal voor elk moment, of je nu even snel wat energie nodig hebt tussen het werk door of jezelf en anderen wilt verwennen met een heerlijk, voedzaam tussendoortje. Elke hap geeft je energie en zorgt ervoor dat je er weer vol tegenaan kan.
Een moment geduld aub..